Humane : Crucify

Singlet · Stara.fi

Kim Hoo, eli Kim Herold tunnetaan paremminkin mallipojuna. Luonnollisena jatkumona mallinuralle tulee tietenkin laulajan ura. Miehen ensimmäinen sinkku Rescue Me yllätti erittäin positiivisesti melodioillaan, mutta Kimpan artikulaatio oli lievästi sanottuna hukassa.

Artikulaatio on edelleen ostoslistalla, mutta tuore sinkku Crucify on edeltäjänsä tavoin melodisesti ihan kelpo tavaraa. Biisin on erittäin kevyttä akustista poppia. Joku voisi kuvailla kappaletta myös masennusmusiikiksi, mutta itse melkein pidin tästä. Jenkkityylistä radiokamaa, jota kuuntelee ihan mielellään taustamusiikkina.

Täytyy myöntää, että Kimin ura ei välttämättä jää pelkän malliuran varaan. Tästä on hyvä jatkaa myös musiikkimaailman valloitusta, vaikka vielä ei osaset olekaan täysin hanskassa.

Pisteet 2/5