Modulation : Sky

Singlet · Stara.fi

Heikki ”Dallas Superstars” Liimataisen ja Dj Alex Kunnarin muodostama Modulation jatkaa leppoisan trancen työstämistä. Ensimmäinen hitti oli vuonna 2002 julkaistu Darkstar. Sittemmin listoilla vilahti myös Spirits ja nyt tulee taas lisää tanssikauraa.

Tuorein sinkku on Sky, jonka radioversion clue on selvästi taustalla toistuva eteerinen pimputus. Kuulostaa oikein hyvältä.

Gen C Sunrise Radio Edit saa biisin aikana lisää puhtia niin, että loppuvaiheessa jalka liikkuu väkisinkin tanssilattian puolelle. Kappale on sanalla sanoen tyylikäs.

Originaali on Gen C:n versiota selvästi tylsempi. Cosmicmanin versiosta olisi odottanut parempaa, mutta remix jää fiilistelemään aika laimeasti. Tuon version breikki on aika kuitenkin tyylikäs.

Luonnollisesti mukana on myös Dallas Superstarsin miksaus. Siinä onkin jo fiilistä ja kikkailua mukana. Remix on tehty Dallas Superstarin näköiseksi, niin kuin asiaan kuuluu. Mausteena on 90-luvun alun technobiiseistä tuttu taustaulvonta.

Ihan jees biisi, jolta soittaisin Dallas Superstarin tai Gen C:n versiota originaalin sijaan. Niiden ansiosta kaksi pistettä vaihtui kolmeen.

Pisteet 3/5