Petri Munck : Totta vai harhaa

Singlet · Stara.fi

Kultalevyn esikoislevystään saanut Petri Munck palailee nyt toisen levynsä tiimoilta. Uusi albumi klo 02.00 julkaistaan helmikuussa 2005.

Totta vai harmaa -sinkku on alussa rauhallinen slovari, jossa kauniit viulut yhdistyvät Petrin hieman omaperäiseen laulusoundiin. Biisin soindit ovat muutenkin hyvin kuosissa. Parhaimmillaan kappale on juuri ennen keskiosan revistystä.

Kappaleen keskivaiheilla on siis eräänlainen revityskohta, joka ei toimi oikein millään tasolla. Sitä ennen ja sen jälkeen kappale on kuitenkin ihan jees kamaa. Loppuosa menee massiivisissa merkeissä kappaleen kasvaessa.

Biisi on Petrin itsensä käsialaa. Sanat on Asko ”Idols” Kallosen kynästä ja sovituksesta ovat vastanneet Kalle Torniainen ja Jesse Vainio.

Pisteet 2/5