Starsplash : Hardstyle

Singlet · Stara.fi

Starsplashin uusi sinkku Hardstyle on keskinkertaista rave-kamaa. Sinkku toimii varmasti varsinkin maaseudulla ja Tampereen Senssillä ja NiteTrainissa, mutta ei muualla. Soundi on muutaman vuoden ajastaan jäljessä ja vokaalien soundi on kopioitu Scooterilta. Tällaisia sinkkuja julkaistiin kymmenittäin jo vuonna 1999.

Melodialtaan biisi on ihan kelpo tavaraa, mutta suurin rave-innostus on jo kauan ollut historiaa, joten siltä osin homma ei enää toimi.

Bisin tekijöiden joukossa on yllättäen myös Charly Lownoise, jonka biisit olivat jo 1990-luvun alussa, kauan ennen technon kulta-aikaa, soimassa mm. Vaasan ensimmäisissä rave-bileissä. Sittemmin mies on tosin ollut mukana useammassakin projektissa.

Sinkun kakkosbiisi Encoded/Decoded onkin sitten jo hieman lähempänä tätä päivää. Viisu on enemmän melodista trancea kuin ravea, ja voisi toimia edelleen jopa tanssilattialla. Biisistä tulee mieleen Marmionin (Mijk van Dijk & Marcos Lopez) ja erittäin legendaarisen Superstitious -labelin tuotanto 1990-luvun alkupuolelta.

Pisteet 2/5