Aina eka kerta

DVD · Stara.fi

Adam Sandler ja Drew Barrymore näyttelevät yhdessä ensimmäistä kertaa The Wedding Singer -elokuvan jälkeen tässä hauskassa romanttisessa komediassa.

Leffa on leppoisa komedia, joka sopii kaiken ikäisille. Hauskanpitoa riittää alusta loppuun saakka. Juonikuvio on osittain samaa sarjaa Päiväni Murmelina -leffan kanssa. Tai ainakin perusidea päivästä, joka toistuu ja toistuu.

Hawaijilla asustava nuori hurmuri Henry Roth (Adam Sandler) harrastaa lomaromansseja, kunnes hän kohtaa aamiaisella nuoren ja kauniin Lucyn (Drew Barrymore). Pari viettää mukavan päivän, mutta seuraavana aamuna Lucy ei enää tunnistakaan häntä. Missä vika?

Lucy on erikoislaatuinen nainen ja Henry joutuu tekemään kaikkensa, että Lucy rakastuisi häneen joka päivä uudelleen. Päivät, viikot ja kuukaudet kuluvat. Lucyn lähipiiri tekee töitä, ettei hän huomaisi joutuneensa kokemaan pahan onnettomuuden… Hänellä ei ole nimittäin lainkaan lähimuistia ja hän herää joka aamu samaan lokakuiseen sunnuntaihin.

Leffassa nähdään myös Dan Aykroyd, Rob Schneider, ja Sean Astin. Aina eka kerta on oikeasti mukava elokuva, joka saa hyvälle tuulelle. Stara.fi suosittelee.

Ekstrat: Parhaat mokaukset, poisleikattuja kohtauksia, ohjaajan ja näyttelijöiden kommentteja, dokumentteja kulissien takaa, filmografioita, näin tehtiin The Dating Scene, musiikkivideoita ja trailereita.Kesto: 1 h 35 minIkäraja: 11 vuotta

Pisteet 4/5