Paris Hilton vältti onnettomuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirien suosikkityttö Paris Hilton oli äsketttäin ostoksilla Hollywoodissa, kun hän oli jäädä auton alle. Paris oli ylittämässä tietä, kun hän jokelteli koiralleen ja puhui kännykkäänsä, joten lähestyvä auto jäi huomaamatta. Hengenvaarallinen onnettomuus oli vain sekunnin murto-osien päässä, kun valpas autoilija ehti tehdä hätäjarrutuksen juuri ennen Parisia.

Naisautoilija soitti auton torvea ja läksytti Parisia tilanteen jälkeen oikein kunnolla.

– Pane se hemmetin puhelin pois! Jos olisit tyttäreni, saisit kunnon selkäsaunan, autoilija raivosi. Vaarallisesta tilanteesta säikähdyksellä selviytynyt Paris siirtyi jalkakäytävälle ja jatkoi matkaansa.

Parisin entinen poikaystävä, Backstreet Boys -yhtyeestä tuttu Nick Carter, syyttää edelleen Parisia mm. runsaasta alkoholin käytöstään. Carter jäi äskettäin kiinni rattijuopumuksesta, eikä hän ole ystäviensä mukaan vieläkään päässyt yli Parisista.