Avril Lavigne Suomeen kesäkuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi


Kansainvälinen poptähti Avril Lavigne saapuu konsertoimaan Suomeen 20. kesäkuuta 2005. Kanadalainen poppari on mukana Helsingin jäähallissa järjestettävässä Soundwave-konsertissa, jossa lavalle nousevat myös Poets of the Fall, Simple Plan, The Fall ja Melody Club.

Konsertti on osa monikansallisen virvoitusjuomamerkin euroopanlaajuista musiikkiohjelmaa, joka koostuu useista erilaisista kesän aikana järjestettävistä musiikkitapahtumista. Liput Helsingin tapahtumaan tulevat myyntiin viikon kuluttua maanantaina.

Lavignen lisäksi myös Simple Plan on kotoisin Kanadasta. Yhtyeen toinen albumi Still Not Getting Any ilmestyi Suomessa maaliskuun alussa, ja siltä on soinut radioissa mm. kappale Shut Up.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat