David Beckham yllättäen huonoin pukeutuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapalloilija-miljonääri David Beckham on hieman yllättäen valittu Britannian huonoiten pukeutuvaksi mieheksi. Megajulkkispariskunnan toinen puolisko voitti brittiläisen GQ-lehden äänestyksen, jossa haettiin huonoimmin pukeutuneita julkkiksia.

Real Madridin pelaaja on naimisissa Victoria ”Posh Spice” Beckhamin kanssa, joka on jo nimensä mukaisesti tarkka pukeutuja. Myös David on jo vuosia ollut muotitietoisten miesten esikuva ja hänet on kolme vuotta peräkkäin valittu parhaiten pukeutuvaksi julkkismieheksi.

Britit ovat nyt kyllästyneet metroseksuaalin Davidin yliampuvaan pukeutumiseen. Myös mainosrintamalla Beckhamin tähti on laskussa. 89-vuotias veteraaninäyttelijä Kirk Douglas syrjäytti Beckhamin seuraavasta Pepsin mainoksesta, jonka aiheena on gladiaattorit. Mainoksessa parodioidaan Douglasin Spartacus -elokuvaa vuodelta 1960.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat