Britney Spears : Greatest Hits : My Prerogative

Albumit · Stara.fi

Popin kiistaton kuningatar julkaisee vihdoinkin kauan odotetun kokoelmansa. Levylle on mahdutettu 19 kappaletta Britneyn hittejä. Aloitusraitana kuullaan My Prerogative.

Hittien ilotulitus jatkuu vahvasti: Toxic, I’m A Slave For You, Ooops… I Did It Again, jne… Tässähän melkein hengästyy. Vasta levyn puolivälissä tulee vastaan pari hieman tuntemattomampaa biisiä.

Levyltä löytyy myös pari ennen julkaisematonta biisiä. Do Something on tiukka rock-soundinen bilebiisi ja I’ve Just Begun on ska meets r&b -osastoa. Potentiaalisia hittejä molemmat.

Harvalla popparilla on tarjota tämän levyn kaltainen hittikavalkadi yhdellä kiekolla. Jos Britney kiinnostaa, eikä hyllystä löydy vielä aivan kaikkia prinsessan levyjä, tässä olisi kerralla koko pakkaus.

Pisteet 5/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat