Uusi Xbox julkaistaan suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Microsoft ja musiikkikanava MTV julkistavat suorassa erikoislähetyksessä uuden Xbox -pelikonsolijärjestelmän Yhdysvalloissa 12. toukokuuta. Suomessa lähetys voidaan nähdä illalla 13. toukokuuta.

Erikoislaatuinen lanseerausohjelma kestää puoli tuntia ja se on nimeltään MTV Presents: The Next Generation Xbox Revealed. Ohjelman juontaa Taru Sormusten Herrasta -trilogian tähti Elijah Wood, joka tunnetaan pelifanaatikkona.

Pelkän laatikon julkistamisen lisäksi ohjelmassa tullaan näkemään myös ennenjulkaisematonta materiaalia Xboxin peleistä. Yhteistyösopimuksen mukaan MTV tulee jatkossakin esittämään Microsoftin pelikonsoliin liittyvää materiaalia.

– Pelaaminen on yhä suositumpaa myös MTV:n katselijoiden keskuudessa. Olemme erittäin innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Microsoftin kanssa tämän merkittävän viihdetuotteen julkistuksessa”, johtaja Dave Clark MTV:ltä kertoo.

– Uuden sukupolven Xbox-pelikonsoli tulee mullistamaan pelimaailman aivan kuten MTV mullisti musiikkimaailman”, Microsoftin Xbox markkinointi- ja julkaisujohtaja Peter Moore puolestaan hehkuttaa.