HIM paketoi uransa DVD:lle

Viihdeuutiset · Stara.fi


Kotimainen lovemetal-yhtye HIM on paketoinut vuosien uransa yksiin kansiin, joka julkaistaan DVD-muodossa huomenna 13. huhtikuuta. Love Metal Archives Vol.1 -niminen julkaisu sisältää valtavan määrän HIM-materiaalia.

Levyltä löytyy mm. 15 musiikkivideota ja tunnin verran haastatteluita. Lisäksi mukana on otteita 25:stä konsertista. Yhteensä materiaalia on lähes viisi tuntia.

Parasta aikaa Yhdysvalloissa seuraavaa levyään työstävä yhtye on myynyt uransa aikana maailmanlaajuisesti liki kolme miljoonaa albumia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat