Infernal : From Paris To Berlin

Albumit · Stara.fi

Tanskalainen Infernal teki aiemmin tiukempaa konesoundia, mutta on nyt keventännyt linjaansa – oikeaan suuntaan. Levyn nimiraita From Paris To Berlin nousi nopeasti discojen ja klubien tanssihitiksi. Nyt ulkona on levyllinen samaa kauraa.

Adamn Powersin feattaama I Took A Ride on myös toimiva biisi, mutta hieman liian kevyt tanssilattialle. Melodia ja Powersin vokaalit toimivat hyvin kimpassa.

Keen On Disco ei aluksi toimi lainkaan, mutta parin kuuntelukerran jälkeen kertosäe saa jalan liikkeelle. Soundit ovat vielä liian 90’s. Cheap Trick Kinda Girl -biisi onkin kuin suoraan viime vuosikymmeneltä.

Tanssilattia-osastoa on nimibiisin lisäksi myös Ultimate Control, jossa vierailee John Rock. Ultravoxin klassikkohitti Vienna on saanut myös uuden kuosin tällä levyllä. Lopputulos on tavallinen danceversio vanhasta hitistä.

Lina Rafnin vokaalit edustavat perinteistä dance-soundia. Mielenkiintoisena yksityiskohtana levyllä vierailee harmonikansoiton maailmanmestari, ruotsalainen Lelo Nika. Tämä on kevään dancelevyjen parhaimmistoa, mutta silti keskinkertainen kokonaisuus.

Pisteet 3/5