Pulssi Vol.2

Albumit · Stara.fi

Maikkarilla pyörineen, ja sittemmin jo loppuneen, Pulssi -ohjelman tiimoilta on julkaisu jo toinen kokoelma. Levy sisältää danceosaston tavaraa.

Jostain syystä tällä kokoelmalla on säästelty hittejä. Tutuista viisuista mukana on vain Eric Prydzin Call On Me, Scooterin Shake That! ja JoJon Leave (Get Out). Muuten levy sisältää 21 enemmän tai vähemmän laadutonta kappaletta.

Varsinkin kakkosraita, Bad Boyz DJ Teamin Ghostbusters´04 on aikamoista kuraa. Onneksi sen perään on sijoitettu Scooterin puolihitti. Myös Command3r Tomin Attention tanssiraita kuuluu levyn hyvään antiin.

Vaikka levyllä on pari kelvollista raitaa, siihen on ahdettu ihan liikaa kahden markan roskaa. Lisäksi cd-soitin ei suostunut soittamaan sitä kokonaan. Stara.fi ei suosittele tätä levyä edes karvanopalla varustettuihin ajopeleihin.

Pisteet 1/5