Resident Evil: Apocalypse

Elokuvat · Stara.fiMenestyksekkääseen Resident Evil -peliin pohjautuva elokuva on saanut jatko-osan. Mutta miksi? Luultavasti vain rahan takia. Ei ainakaan siksi, että tuottajat olisivat keksineet jatko-osaan mielenkiintoisen juonen tai punaisen langan.

Raccoon Forest on historiaa, ja nyt Alice (Milla Jovovich) herää keskellä Raccoon Cityä. T-Virus pääsee karkuteille laboratoriosta ja Raccoon City pitää evakuoida. Kaupunkiin jää kuitenkin ihmisiä, jotka taistelevat henkensä edestä ylivoimaista vihollista vastaan.

The Ubrella Corporation muuttaa koko kaupungin suureksi testilaboratorioksi, jossa ihmishenki ei maksa mitään. Alice yrittää pelastaa mitä pelastettavissa on.

Parasta elokuvassa on Milla Jovovich. Paljon muuta hyvää siinä ei sitten olekaan, ellei satu pitämään päättömästä ammuskelusta ja räjähdyksistä ilman juonta. Ubrellan uusimman luomuksen, Nemesiksen, rooli jää harmittavan pieneksi. Siitä olisi saanut irti paljon näyttävämpää materiaalia.

Resident Evil: Apocalypse on huono elokuva ja tylsä jatko-osa. Juonta on muutama minuutti leffan alussa ja muutama minuutti lopussa. Keskiosa on pelkkää mättöä ja pauketta. Resident Evil -pelien fanitkaan eivät juuri innostu tästä rainasta.

Genre: Sci-fi/toiminta (K15)

Ohjaaja: Alexander Witt

Pääosissa: Milla Jovovich, Oded Fehr, Sienna Guillory, Thomas Kretschmann, Zack Ward

Kesto: 1h 35min

Ensi-ilta: 8.10.2004

Pisteet 1/5