RMJ esitteli ohjelmistonsa

Viihdeuutiset · Stara.fiSuomen suurin juhannusfestivaali, Raumanmeren juhannus, kasvaa tänä vuonna ainakin juhlapaikkojen suhteen. Uusina tiloina alueella nähdään mm. marginaalirokkiin keskittyvä SUE-klubi. Vanhoista tutuista mukana ovat ainakin Mekano Beach ja R&b-stage. Lavoja on yhteensä kymmenen.

Tapahtuman aikana lavoille nousee yli 90 artistia tai yhtyettä. Musiikkilinjassa tapahtuma luottaa suomalaiseen rokkiin. Päälavalla nähdään mm. Apulanta, Tiktak, Neljä Ruusua, Negative ja Poets of the Fall. Hieman yllättäen joukossa on myös Humane.

Yleisestä linjasta poiketaan Mekano Beachilla, jossa nähdään house-osaston edustajina mm. Junior Jack, Judge Jules ja Dr. Alban. Myös R&b-cafessa esiintyy harvoin livenä nähdävä Asa, eli ex-Avain ja juhannustansseissa musisoivat Matti ja Teppo.

Festivaali järjestetään ensi kesänä seitsemännen kerran. Viime vuonna tapahtuma keräsi alueelle järjestäjän ilmoituksen mukaan 93.000 kävijää.