Ozzy huumasi vaimoaan salaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heavyikoni Ozzy Osbourne on paljastanut antaneensa salaa vaimolleen Sharonille huumaavia aineita, hallusinogeenejä. Sharon kertoi asiasta tuoreessa kirjassaan Sharon Osbourne: Unauthorised, Uncensored – Understood, jonka on kirjoittanut Sue Crawford.

Sharon kertoo kirjassa, että yrittäessään päästä eroon huumeista Ozzy antoi hänelle salaa erilaisia huumausaineita ruoan seassa. Niiden vaikutuksen alaisena hän näki hallusinaatioita ja riehui parin yhteisessä kodissa.

– En voinut kontrolloida tunteitani. Vasta kuukausien päästä hän (Ozzy) kertoi lisänneensä ruokaani huumeita. Luonnollisesti meni pitkään, ennen kuin pääsin yli tapahtuneesta, Sharon muistelee.

Sharon Osbourne kertoo kirjassaan myös masennuksestaan, kun hän teki abortin 17-vuotiaana. Seuraava raskaus päättyi keskenmenoon, kun Sharon joutui vartiokoirien hyökkäyksen kohteeksi.

– Aborttiklinikka oli täynnä nuoria tyttöjä ja me olimme kaikki kauhuissamme. Vollotin koko ajan, mutta jotenkin selvisin sieltä. Se oli kauheaa ja taatusti hirvein teko, jonka olen koskaan tehnyt.