Live 8 suorana myös Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuun 2. päivänä ympäri maailmaa järjestetään lukuisia Live 8 -konsertteja, joissa esiintyy maailman suurimpia pop- ja rocktähtiä. Suomea lähin konsertti järjestetään Lontoon Hyde Parkissa, mutta paikan päälle ei tarvitse lähteä, sillä konserteista nähdään suoraa lähestystä peräti 11 tunnin ajan YLE Teema -digikanavalla.

Suora lähetys alkaa 2.7.2005, klo 17.00 ja jatkuun aina aamu neljään saakka. Osa esiintyjistä nähdään myös TV2:lla, kuten Stara.fi viime viikolla veikkasi. TV2 seuraa konsertteja illan aikana kolmeen otteeseen.

Konsertteja järjestetään Lontoon lisäksi mm. Pariisissa, Roomassa, Berliinissä, Philadelphiassa, Torontossa, Johannesburgissa ja Tokiossa. Konserteilla ei kerätä tällä kertaa rahaa, vaan niiden on tarkoitus painostaa länsimaita kehitysavun lisäämiseen kehitysmaissa.