Ruisrockiin uusia kiinnityksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa 8. – 10. heinäkuuta järjestettävä Ruisrock on täydentänyt artistikattaustaan. Tapahtumassa nähdään aiemmin julkaistujen esiintyjien lisäksi myös Teenage Funclub ja Paradise Lost. Molemmat uudet kiinnitykset esiintyvät päätöspäivänä sunnuntaina.

Tapahtuman pääesiintyjinä nähdään lisäksi Rammstein, HIM, Within Temptation, The Ark ja Hellacopters. Mukana on toki myös sankka joukko muita ulkomaisia ja kotimaisia esiintyjiä.

Teenage Funclub käväisi viimeksi Ruisrockissa kolmetoista vuotta sitten, vuonna 1992. Skottibändi julkaisi äskettäin Man Made -albuminsa. Yhtye nähdään ennen Ruisrockin keikkaa myös Helsingin Tavastialla 8.7.2005.

Paradise Lost on keikkaillut Suomessa jo moneen otteeseen. Yhtyeen tuorein levy on nimeltään Paradise Lost.