Iso-H sai pitkän vankeustuomion

Viihdeuutiset · Stara.fiHiphop-yhtye Fintelligensin toinen osapuoli Iso-H, eli Henrik Rosenberg, on saanut vankeusrangaistuksen aseistakieltäytymisen takia. Hänelle langetettiin 195 päivän, eli kuuden ja puolen kuukauden, vankeustuomio tänään puoliltapäivin Helsingin käräjäoikeudessa.

Vankeustuomion täytäntöönpanosta ei ole vielä tietoa, koska Iso-H:n asianajaja valitti välittömästi päätöksestä. Juttua tullaan käsittelemään siis mahdollisesti vielä hovioikeudessa. Mahdollisesta käsittelypäivästä ei ole vielä tietoa.

– Henkalla on nyt sellainen taistolaisfiilis. Ei se ollut kauhean masentunut tuomiosta. Kai se osasi jotain tällaista odottaakin kun tähän lähti, bändikaveri Elastinen kertoi Stara.fi:lle heti oikeudenkäynnin jälkeen.

Iso-H:n nyt saama tuomio on yleinen tämän kaltaisissa tapauksissa. Oikeudenkäyntiä oli seuraamassa yhtyeen faneja ja median edustajia.