Akon : Belly Dancer (Bonanza)

Singlet · Stara.fi

Lonely –hitillään yhdeksi vuoden suosituimmista r&b-staroista nousseen Akonin, oikealta nimeltään Aliaune Thiamin, viimeisin single on Belly Dancer (Bonanza), joka jatkaa Trouble -albumin monipuolista linjaa. Levyltähän löytyy kappaleita laidasta laitaan, eikä musiikkityylien rajat ole paljon Akonia häirinneet.

Belly Dancer (Bonanza) on oikein mielenkiintoinen tuttavuus. Leppoisan pohjan päälle on rakennettu seksikäs kappale, joka saa takapuolet pyörimään tanssilattialla. Varsinkin niin sanottu kertosäe on oikein toimiva ja raikas.

Biisiin on lainattu otteita Fun Boy Three –yhtyeen vuonna 1981 julkaisemasta The Lunatics (Have Taken Over The Asylum) –kappaleesta.

Ihan Lonelyn kaltaista hittiä tästä ei tule, mutta kappale on ihan kelvollinen välihitti niin tanssilattialle kuin radioonkin. Kevyttä r&b:tä pilke silmäkulmassa.

Pisteet 3/5