Sugababes : Push The Button

Singlet · Stara.fi

Brittiläinen tyttötrio Sugababes on julkaisemassa jo neljättä albumiaan, vaikka tytöillä on ikää vasta 20-vuotta. Lokakuussa julkaistavan Taller In More Ways -albumin ensimmäisenä sinkkuna lohkaistaan nyt Push The Button.

Kappale on kevyen raikasta electro-poppia suoralla biitillä varustettuna. Tausta on hieman monotoninen, mutta silti hyvin rullaava. Yksinkertainen voi olla kaunista. Varsinkin kertosäkeeseen johdattava bridge kuulostaa oikein veikeältä. Kertosäe itsessään on keskinkertaista peruskamaa, mutta ihan kelvollista vaikkapa tanssilattialle.

Sinkulta löytyy myös DJ Prom Remix, jonka tumma housepoljento toimii erittäin kiitettävästi tuoden biisiin uutta massiivista henkeä. Hieno remix! Tyylillisesti versio on lähellä mm. Kylie Minoguen tuoreimpia remixejä. Vieläkin tanakampaa settiä tarjoilee Psycho Radio Remix.

Sinkkubiisin on tuottanut Dallas Austin, joka on aiemmin työstänyt hittejä mm. TLC:lle, Madonnalle ja Pinkille. Tässä voisi olla jatkoa tyttöjen Freak Like Me ja Hole In The Head -hiteille.

Pisteet 3/4