Aguilera tienaa 1,6 miljoonaa hääkeikasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguileran keikkaliksat tuntuvat olevan kohdallaan. Hän nimittäin kuittasi yhdestä hääkeikasta noin 1,6 miljoonaa euroa, eli lähes 10 miljoonaa vanhaa markkaa. Hääpariskunta ei tosin ollut ihan mikä tahansa pariskunta, vaan naimisiin menivät venäläinen miljardööri Andrey Melnichenko ja malli Alexandra Koktovic.

Tilaisuus järjestettiin Etelä-Ranskassa viime viikonloppuna. Christina lensi paikalle Yhdysvalloista varta vasten häntä noutamaan lähetetyllä yksityissuihkarilla. Mukana oli myös poikaystävä Jordan Bratman.

24-vuotias Aguilera ei toki ollut yksin keikalla, sillä hänen lisäkseen tavallista prameammissa häissä esiintyivät myös Whitney Houston ja Enrigue Iglesias maailmankuulun isänsä Julion kanssa.

Christina kuittasi siis muutaman biisin pituisesta keikasta ennätyspalkkion, jollaisia ei edes suurimmilla kiertueilla välttämättä voi saada. Keikka olikin Christinalle kuin lottovoitto.

Uusimmat