Britney Spears synnytti pojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin tarkkaan seurattu raskaus on päättynyt onnellisesti. Hän synnytti poikalapsen keskiviikkona iltapäivällä Los Angelesissa sijaitsevassa Santa Monican yliopistollisessa sairaalassa, jonne hänet oli kuljetettu samana aamuna, kertoo US Weekly.

Joidenkin ristiriitaisten tietojen mukaan synnytys olisi suoritettu keisarinleikkauksella, mutta Britney itse kertoi viime kuussa, että hän haluaa ehdottomasti synnyttää normaaliin tapaan.

Pienokaisen nimeä ei ole vielä kerrottu, mutta vahvin ehdokas on pariskunnan aiemman ilmoituksen mukaan joko Preston Michael, Sean Preston tai London Preston. Sukunimi on ainakin muotoa Spears Federline. Jos lapsi olisi ollut tyttö, hänen nimekseen olisi tullut Addison Shye Spears Federline.

23-vuotias Britney ja hänen 27-vuotias aviomiehensä Kevin Federline kertoivat raskaudesta huhtikuussa. Kevinillä on aiemmasta avioliitostaan kaksi lasta, 3-vuotias Kori ja 1-vuotias Kaleb.

Uusimmat