Kiss-yhtyeen tähdellä 4.600 seksikumppania

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla heavymaailman suurimpiin nimiin kuuluneen Kiss-yhtyeen jäsen Gene Simmons tunnetaan menestyvänä naistenmiehenä. Nyt hän on paljastanut harrastaneensa seksiä peräti 4.600 eri naisen kanssa. Kaiken lisäksi hänellä on ollut koko tämän ajan perhe.

Simmonsin mukaan hänellä ja naisystävällään, Shannon Tweeedillä, on sopimus, jonka mukaan he voivat harrastaa seksiä myös muiden kanssa. 56-vuotias heavylegenda uskoo, että pitkän yhteiselon syynä on se, etteivät he ole menneet naimisiin. Pariskunnalla on kaksi lasta.

– Se, että rakastaa kumppaniaan ei tarkoita sitä, että olisi oikeus omistaa toinen. Hän hoitelee postimiehen, jos hän haluaa. Miksi kiduttaa sillä itseään. Sinun pitää olla uskollinen, jotta voisit olla naimisissa. Jos se ei ole hullua niin mikä? Olen ainoa tuntemani henkilö, joka ei ole koskaan eronnut. Avioeron suurin syy onkin juuri avioliitto, Simmons lataa.

Simmonsin mukaan hänellä ei ole ollut mitään ongelmia noiden 4.600 naisen kanssa, sillä hän on ollut heille rehellinen.

– En valehtele, kuten suurin osa miehistä. Kerron naiselle, että haluan häntä, ja sanon sen suoraan.