Scooter lainasi suomalaisartistin biisiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen technojyrä Scooter julkaisee pian uuden albuminsa Who’s Got The Last Laugh Now?. Uudella levyllä Scooter on tuttuun tapaansa lainannut suurimman osan kappaleista, eli työstänyt tuttuja hittejä uuteen kuosiin.

Levyllä on mukana ensimmäistä kertaa myös suomalaista väriä, sillä Scooterin käsittelyyn on päässyt myös Jimi Tenorin Take Me Baby -kappale, joka on julkaistu alunperin Tenorin Sugardaddy/Take Me Baby tuplasinkulla vuonna 1997.

Muita coveroituja artisteja uudella levyllä ovat mm. Sandra, D-Mob, The Police, Vangelis ja Dee D Jackson. Jimi Tenor on siis päässyt hyvään seuraan.

Scooter aloitti menestyksekkään uransa jo kymmenen vuotta sitten. Yhtyeellä on tilillään lukuisia kulta- ja platinalevyjä ja sen suurimpia hittejä ovat olleet mm. Hyper Hyper, Move Your Ass!, Fire, How Much Is The Fish? ja Ramp! (The Logical Song).

Yhtyeen muodostavat nykyisin H.P. Baxxter (Hans Peter Geerdes), Rick J. Jordan (Hendrik Stadler) ja Jay Frog (Jürgen Frosch). Bändin entisiä jäseniä ovat vuonna 1998 eronnut Ferris Bueller (Sören Bühler) ja vuoteen 2002 saakka yhtyeessä vaikuttanut Axel Coon (Axel Broszeit).