Ozzy Osbourne paljasti takapuolensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heavystara Ozzy Ozbourne varasti show’n UK Music Hall of Fame -juhlissa Lontoossa. Ozzy esiintyi Alexandra Palacen lavalla yhtyeensä Black Sabbathin kanssa, mutta tunnelma ei ilmeisesti ollut hänen mielestään tarpeeksi hyvä, joten hän haukkui ensin yleisön ja sen jälkeen veti housunsa alas paljastaen takapuolensa.

Jälkeenpäin Ozzy kertoi, että halusi saada yleisöön vähän eloa.

– Mielestäni he tarvitsivat herätyksen. Se oli oikein hauskaa.

Yleisössä oli sankka joukko julkkiksia ja poptähtiä – mukana myös vaimo Sharon ja lapset Kelly ja Jack. He osoittivat isä-Osbournelle suosiota seisaaltaan taputtaen.

Black Sabbath kunnioitti esiintymisellään yhtyeen valintaa UK Music Hall of Fameen. Lavalla nähtiiin myös New Order, joka valittiin kunniagalleriaan ex-kokoonpanonsa Joy Divisionin merkeissä. Yhtye esitti Love Will Tear Us Apart klassikon, joka oli omistettu vuonna 1980 itsemurhan tehneelle laulaja Ian Curtisille.

Aiemmin UK Music Hall of Fameen on valittu jo mm. Pink Floyd, The Who, The Kinks, The Eurythmics, Bob Dylan, Jimi Hendrix ja Aretha Franklin.