Nick Lachey televisioon ilman Jessica Simpsonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispariskunta Jessica Simpson ja Nick Lachey ilmoittivat viime viikolla avioerostaan. Asiaa oli ilmeisesti puitu jo pitkään, sillä Nick Lachey on ilmoittanut jatkavansa televisiossa ilman huippusuosittua vaimoaan. Nyt Nickin tulevaisuus näyttäisi yllättäen jopa ruusuisemmalta kuin Jessican.

Hänet on nimittäin kiinnitetty Warner Bros -televisiokanavan uuteen komediasarjaan. Romanttinen komedia kertoo baseball-tähden ja tämän morsiamen elämästä. Nick nähdään pääroolissa baseball-tähtenä, mutta vastanäyttelijää ei ole vielä julkistettu. Entisen popparin suunnitelmissa on myös soololevyn työstäminen.

Jessica on viettänyt rauhallisia lomapäiviä perheensä parissa. Hänen pikkusiskonsa Ashlee kertoi medialle, että perhe vietti äskeisen Kiitospäivän yhdessä, eikä avioerosta puhuttu lainkaan. Työrintamalla Jessica valmistelee ensi vuoden alussa julkaistavaa And the Band Plays On -levyä.

Nick on puolestaan bongattu miamilaisesta sushi-baarista kuuden kaunottaren seurassa, Miami Herald kertoi.