Paris Hilton jälleen kihlohin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hiltonilla menee lujaa ainakin rakkauselämän puolella. Hän erosi kaksi kuukautta sitten kihlatustaan Paris Latsisista, mutta löysi nopeasti rinnalleen uuden miljonäärin.

Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan Paris ja hänen uusi mielitiettynsä Stavros Niarchos ovat menneet kihloihin. Stavrosin kerrotaan kosineen Parisia viime viikonloppuna ja Hilton vastanneen kosintaan myöntävästi.

– Ihmisten mukaan kaikki on tapahtunut liian nopeasti, mutta Paris ja Stavros ovat tunteneet toisensa jo pitkään, Parisin lähipiiristä kerrottiin.

Kaikki eivät kuitenkaan ole uutisesta niin mielissään kuin kihlapari. Varsinkin Stavrosin entinen tyttöystävä Mary-Kate Olsen on pettynyt Parisin napattua hänen ex-poikaystävänsä.

Parisin mielipiteet avioliitosta muuttuvat tiiviiseen tahtiin, sillä vielä muutama viikko sitten Paris ilmoitti eronsa jälkeisessä tiedotteessa, ettei ole valmis avioliittoon.

– Olen huomannut, että tämä oli oikea ratkaisu. En tunne olevani vielä valmis avioliittoon.

Osasyyllinen Parisin ja Parisin erosta löytynee perhesuhteista. Latsisin suku ilmoitti julkiseti, ettei hyväksy vesalleen Hiltonin suvun railakasta perijätärtä.