Perttu voitti Suomen Big Brotherin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ennennäkemättömän laajamittainen televisiokisailu Big Brother päättyi tänään suoraan finaalilähetykseen. Yli kolme kuukautta sitten alkanut kilpailu tarjosi satoja tunteja ohjelmaa Espoossa sijaitsevasta asunnosta.

Tämänpäiväiseen Big Brother -finaaliin saakka tiensä selvitti kolme kilpailijaa, Perttu, Antti A. ja Tiina. Viimeinen finaalista ulos äänestettu oli Terhi. Finaalissa ensimmäisenä joutui talosta poistumaan Antti A., joka sai yleisöäänestyksessä vähiten ääniä. Hän sijoittui siis kolmanneksi.

Toiseksi eniten ääniä sai Tiina, joten voittaja oli Perttu, joka sai kolmen kuukauden asumisestaan palkinnoksi 50.000 euroa. Perttu oli erilaisissa kyselyissä ja äänestyksissä selvä ennakkosuosikki. Hänellä on jo nyt omat fanisivut ja ”paitamallisto”.

Kilpailun viimeinen ilta kului miespuolisilta finalisteilta kepeissä juhlatunnelmissa alkoholijuomien parissa. Myös viimeinen kilpailupäivä alkoi samanhenkisissä nestemäisissä merkeissä aamusta saakka.