Paris ja Nicole ovat taas kimpassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Välirikossa jo pitkään ollut parivaljakko Paris Hilton ja Nicole Richie ovat ilmeisesti sopineet riitansa, sillä heidän edustajansa on ilmoittanut tyttöjen Simple Life -ohjelman jatkuvan.

Hiltonin ja Richien tähdittämä tosi-tv-sarja sai viime kesänä lapun luukulle Fox-kanavalta, koska riitautuneet tytöt eivät tulleet toimeen edes kuvauksissa. Nyt ohjelmasta on tehty sopimus E! Entertainment Television -yhtiön kanssa. Tulossa on siis neljäs tuotantokausi, jonka titteliksi tullee Till Death Do Us Part, eli kunnes kuolema meidät erottaa.

Uudet jaksot nähdään ruudussa mahdollisesti jo ensi keväänä. Luvassa on kymmenen uutta jaksoa, joissa tytöt tekevät perheasioita, kuten hoitavat lapsia, tekevät ruokaa ja muutenkin tavallisia kotitöitä. Sehän sopii Parisille, sillä hän meni pari päivää sitten toistamiseen kihloihin, joten harjoitusta tarvitaan.

Paris Hilton ja Nicole Richie aloittivat Simple Life -sarjan vuonna 2003. Suomessakin nähdystä sarjasta tuli suosittu, kunnes tyttöjen välit katkesivat viime keväänä. Välirikon aikana Hilton on ehtinyt kokeilla siipiään mm. elokuvien saralla b-luokan House Of Wax -rainassa.