Michael Jackson uutisten ykkönen 2005

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on vuoden 2005 kiinnostavin viihdealan ihminen. Yhdysvaltalaisen Access Hollywood -ohjelman laskelmien mukaan Jackosta kirjoitettiin nimittäin eniten viihdeuutisia vuoden aikana.

Bahrainiin syksyllä muuttanut Jackson kiinnosti kansaa mm. pedofilia-oikeudenkäyntinsä, vararikkonsa ja lapsiensa tiimoilta.

Listan kakkoseksi nousi yllättäen Täydelliset naiset -sarjan Eva Longoria, jonka taakse jäi jopa pop-kuningatar Britney Spears. Spears sijoittui kolmanneksi. Näyttelijä Tom Cruise oli neljäs ja laulaja-näyttelijä Jessica Simpson viides.

Yllättäen Access Hollywoodin top 10 -listalta puuttuu kaksi yhdysvaltalaista superjulkkista, jotka kuitenkin kuuluisivat listalle. Brad Pitt ja Paris Hilton ovat ilmeisesti jääneet kokonaan pois laskuista tai sitten kyseiset tähdet eivät kiinnosta kyseisen ohjelman katsojia.