Muotiguru: Britney vuoden huonoin pukeutuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotiguru ja entinen vaatesuunnittelija Mr. Blackwell on jälleen listannut menneen vuoden huonoimmin pukeutuvat starat. Tällä kertaa huonoimmin pukeutuvan julkkiksen tittelin sai poptähti Britney Spears. Spearsin nykyinen tyyli sai Blackwelliltä luonnehdinnan ”suuri muotifloppi”.

Britney Spearsin jälkeen Blackwellin pelätyltä top 10-listalta löytyvät Mary Kate Olsen, Jessica Simpson, Eva Longoria, Mariah Carey, Paris Hilton, Anna Nicole Smith, Shakira, Lindsay Lohan ja Renee Zellweger.

Jo 46 vuoden ajan tähtien pukeutumistyylejä pisteyttänyt muotiguru laittoi järjestykseen myös vuoden 2005 parhaiten pukeutuneet tähdet. Blackwellin muotisilmää ovat eniten miellyttäneet muun muassa Reese Witherspoon, Kirsten Dunst, Nicole Kidman, Scarlett Johansson, Kate Moss sekä Natalie Portman.