Viimeisen Harry Potterin alku tuottaa vaikeuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -kirjojen kirjoittaja J.K. Rowling on parhaillaan aloittamassa viimeisen Harry Potter-kirjan kirjoittamista. Rowling on kuitenkin kohdannut erikoisen ongelman kirjan aloituksen kanssa, sillä hänen työhuoneensa on kirjailijan mielestä liian sotkuinen.

Rowling on tehnyt uudenvuodenlupauksen, jonka mukaan hän siivoaa Edinburghissa, Skotlannissa, sijaitsevan työhuoneensa voidakseen keskittyä täysillä ammattinsa harjoittamiseen. Seitsemännen Potter-kirjan aloitus on sekasotkun takia jo nyt hieman myöhässä alkuperäisestä suunnitelmasta.

– Työhuoneeni on luultavasti taloni sotkuisin huone. Luultavasti jopa asuinalueemme sotkuisin. Totta puhuen minua puistattaa mitä löydän, kun pääsen viemään kaikki valtavat roskakasat ulos, Rowling kertoi Daily Starille.

– Joka tapauksessa nyt joudun luovimaan tieni työpöytäni luo, joten nyt on vuosittaisen suursiivouksen aika.

Ensi vuonna julkaistavan päätöskirjan englanninkielinen työnimi on Harry Potter And The Pyramids Of Furmat.