Sean Pennin näyttelijäveli löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sean Penn on surun murtama sen jälkeen kun hänen veljensä, näyttelijä Chris Penn löydettiin kuolleena asunnostaan Santa Monicassa, Kaliforniassa. Poliisi löysi 40-vuotiaan näyttelijän ruumiin tiistaina iltapäivällä saatuaan kutsun paikalle.

Kuolinsyystä ei ole poliisin mukaan vielä varmuutta, mutta poliisi ei epäile rikosta.

Chris Penn nähtiin urallaan lukuisissa elokuvissa. Hän tähditti mm. Mulholland Falls, Starsky & Hutch, After The Sunset – Keikka Bahamalla, Footloose ja Rush Hour -elokuvissa. Hänet nähtiin myös Quentin Tarantinon Reservoir Dogs -leffassa, jossa Penn esitti Eddie Cabotin roolin.

Kuolema sattui hieman ironiseen ajankohtaan, sillä Chris Pennin uusin elokuva, The Darwin Awards, saa ensi-iltansa tänään Sundance Film Festivaaleilla. Hänet nähdään tulevaisuudessa vielä kolmessa muussa elokuvassa, jotka on ehditty jo kuvata.

Elokuvarooliensa lisäksi Chris näytteli komisario Eddie Pulaskin ääniroolin suositussa GTA: San Andreas -pelissä.

Sean Pennin tiedottaja, Mara Buxbaum, antoi asiasta lausunnon, jossa hän toivoo median kunnioittavan perheen yksityisyyttä tänä vaikeana aikana.