Ninni Laaksonen on Miss Suomi 2006

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen 20-vuotias vaatemyyjä Ninni Laaksonen on Miss Suomi 2006. Ensimmäinen perintöprinsessa on vammalalainen 19-vuotias lähihoitaja Sini Vahela, joka voitti myös yleisöäänestyksen.

Toinen perintöprinsessa on tamperelainen opiskelija Karoliina Yläjoki, joka valittiin myös lehdistön ihannetytöksi. Uuden Miss Suomen ”strategiset mitat” ovat 94-69-93. Pituutta hänellä on 175 senttiä ja painoa 63 kiloa.

Tämän vuoden missifinalistit olivat Rosa-Maria Malvalehto, Elisa Joki-Anttila, Julita Airaksinen, Rita Aaltolahti, Karoliina Yläjoki, Ninni Laaksonen, Outi Virenius, Sini Vahela ja Suvi Pitkänen. Miia Lakkisto jätti kisan kesken silikonikohun saattelemana.

Lähetyksen tähtivieraana esiintyi ruotsalainen Idols-tähti Darin, jonka nimikkoalbumi on saanut Suomessakin hienon vastaanoton Step Up -hittisinglen myötä.