Britney pelkää Prinsessa Dianan kohtaloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on pyytänyt poliisia auttamaan häntä ”taistelussa” paparazzeja vastaan. Alituisesti paparazzeja pakoileva supertähti pelkää kokevansa Prinsessa Dianan kohtalon, ellei tilanne helpotu. Prinsessa Diana menehtyi paparazzien takaa-ajamana auto-onnettomuudessa vuonna 1997.

Nykyisin perheenäitinä oleva Britney poistuu asunnostaan vain pakon edessä, koska pelkää paparazzien häirintää. Ulkoileminen Sean Preston -pojan kanssa on myös jäänyt vähälle.

– En käy juuri lainkaan ulkona hänen kanssaan, mikä on surullista, sillä en tosiaan voi kävellä kadulla lastenrattaiden kanssa. Prinsessa Diana kuoli näiden samojen ihmisten takia. En odota ihmisten säälivän minua. Kerron vain totuuden, Britney kertoi People -lehdelle.

Britneyllä on ollut viime aikoina kovin sekalaisia kokemuksia paparazzeista. Pari viikkoa sitten valokuvaajat auttoivat häntä ja hänen veljeään heidän autonsa hajottua tielle. Viime viikolla paparazzi ikuisti Britneyn ajamassa autoa ilman turvavyötä ja vauva sylissään. Jälkimmäistä tapausta on paheksuttu jo Yhdysvaltain hallitustasolla saakka.