Michael Jackson myy eläimiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rahavaikeuksissa oleva poptähti Michael Jackson joutuu myymään eläintarhansa eläimiä saadakseen rahaa suurien velkojensa maksuun. Kaupan ovat tiikerit, elefantit ja orangutanit.

Jackolla on The Mirror -lehden mukaan huimat 250 miljoonan dollarin velat. Äskettäin poptähti joutui sulkemaan Neverland Ranchinsa, koska hänellä ei ollut varaa sen ylläpitoon. Myös hänen oman eläintarhansa asukit ovat kärsineet nälästä.

– Michaelin omaisuus on vain varjo entisestään. Hän tarvitsee kipeästi käteistä ja on valmis myymään eläimiään pilkkahinnalla niiden oikeasta arvosta. Hän tarvitsee rahaa nopeasti, sisäpiiristä kerrottiin lehdelle.

PETA, eli People For The Ethical Treatment Of Animals, on ottanut yhteyttä Jacksoniin ja pyytänyt tätä etsimään harvinaisille eläimille uudet sijoituspaikat.