Hiphop-tähti poltti lapsuudenkotinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

50 Centin kanssa vuosi sitten aselevon tehnyt hiphop-tähti The Game on tunnustanut aiheuttaneensa vanhempiensa talon tulipalon. The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, oli nuorempana alituiseen vaikeuksissa, mutta suurimman vahingon hän aiheutti polttamalla oman lapsuuudenkotinsa.

Nelivuotiaana hän virtsasi yöllä kotitalonsa lattialla olleeseen lämmittimeen, joka syttyi palamaan. Palon syttymisen jälkeen tuleva The Game käveli ulos ja katseli talon palamista poroksi. Hän kykeni pitämään palon syttymissyyn salaisuutena, kunnes viimein paljasti asian siskolleen ja nyt myös julkisesti.

– Minulla oli valaiseva pehmolelu, joka ei valaissut tuona yönä. Ilman valoa en löytänyt kylpyhuoneeseen. Lämmitin oli siinä ja se näytti ihan reiältä. Lämmitin oli päällä kun pissasin siihen, The Game kertoi Sister 2 Sister -lehdelle.

– Se alkoi savuta ja pian näkyi jo liekkejä. Juoksin takaisin yläkertaan pehmoleluni kanssa ja menin sänkyyni. Pian isäni juoksi yläkertaan ja huusi kaikkia poistumaan talosta. Palatessani alakertaan koko talo oli jo tulessa. Sitten seisoin pihalla ja katselin talon palamista poroksi.