Supermalli kiistää pahoinpitelyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Naomi Campbell pidätettiin torstaina New Yorkissa epäiltynä pahoinpitelystä. Äkkipikaisena tunnettu Naomi voi saada väitetystä teostaan jopa seitsemän vuoden vankeustuomion.

Avustaja Ana Scolavinon mukaan Naomi löi häntä matkapuhelimella päähän torstaiaamuna sen jälkeen kun supermalli oli syyttänyt häntä farkkujensa varastamisesta ja antanut hänelle potkut.

Campbell kuitenkin kiistää pahoinpitelyn ja väittää syytösten olevan kosto antamistaan potkuista. Hänen mukaansa avustaja löi päänsä, jonka jälkeen siihen ommeltiin sairaalassa neljä tikkiä.

Tapauksen jälkeen Campbell pidätettiin kotonaan ja vietiin kuulusteluihin. Hänet vapautettiin myöhemmin 3.500 dollarin takuita vastaan. Pahoinpitelyä käsitellään oikeudessa toukokuussa.

– Olen huomannut tavaroita kadonneen siitä saakka, kun hän tuli minulle töihin kaksi ja puoli kuukautta sitten. Kun annoin hänelle potkut hän huusi ”Tämä tulee maksamaan sinulle paljon!”. Seuraavaksi sain puhelun poliisilta, jotka kertoivat hänen loukanneen päänsä, Campbell totesi tiedotteessaan.

– Hän on väärässä, jos uskoo voivansa lypsää minulta rahaa valheillaan. Olen pyytänyt lakimiestäni tutkimaan voinko nostaa syytteet varkaudesta ja kiristyksestä. Poliisit ovat olleet oikein mukavia. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun tällaista tapahtuu.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Naomi Campbellia syytetään pahoinpitelyistä puhelimella. Vuonna 2000 hänen silloinen avustajansa Georgina Galanis syytti mallia puhelimella lyömisestä. Seuraavana vuonna kolmas avustaja Simone Craig syytti Naomia puhelimella heittämisestä.