Duudsonit myös televisioon Amerikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Duudsonien englanninkielinen TV-sarja The Dudesons sai jättilevityksen Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Kaiken kaikkiaan kahdeksasta 30 minuuttisesta jaksosta ensimmäinen saa ensi-iltansa Spike TV:llä 6.7.2006. Tämä on Duudsoneilta jo toinen kovan luokan sopimus Yhdysvaltoihin lyhyen ajan sisällä.

Spike TV on osa mm. MusicTV:tä ja Comedy Centralia levittävää Viacomin omistamaa MTV Networksia ja kanava näkyy yli 89 miljoonassa kotitaloudessa kaikkialla Yhdysvalloissa.

Nuorille mieskatsojille suunnattu Spike TV esittää myös CSI ja The Shield hittisarjoja. Spike TV:llä on Yhdysvaltain oikeudet myös kaikkiin kuuteen Star Wars -elokuvaan, mukaan lukien viime keväänä teatterilevityksessä ollut Episodi III – Sithin kosto.

The Dudesons on täydellinen sarja Spike TV:lle. Duudsonit elävät elämäänsä omilla ehdoillaan ja tekevät sen pitämällä hauskaa! Sarjan totaalinen rehellisyys ja sen omaperäisyys on juuri se asia, mikä vetoaa katsojiimme, kommentoi Spike TV:n johtajiin kuuluva Sharon Levy.

– Nyt pistetähän Duudsonit 90 miljoonaan amerikkalais-koteihin kertomahan miten hullu kansa suomalaiset on!, sanoo Jukka Hilden Duudsoneista.