Ex-vaimo: Eminem käyttää edelleen huumeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovia kokenut Eminemin ja hänen on-off-kumppaninsa Kimberlyn suhde päättyi jälleen viime viikolla, kun Eminem haki toistamiseen avioeroa. Nyt Kim sivaltaa ex-miestään väittämällä tämän käyttävän yhä huumeita.

Kimberly Mathers kertoi detroitilaisen Mojo -radioaseman haastattelussa, että avioliiton toinen hajoaminen johtui juuri Eminemin huumeidenkäytöstä. Hän kertoi, että huumeiden takia hiphop-tähti ole enää oma itsensä.

– Hänellä on ongelmia. Tiedät kyllä. Samanlaisia ongelmia, joita hänellä oli aiemminkin. Toivoin, että olisimme voineet mennä avioliittoneuvojalle ja saada liiton toimimaan. Nyt hänen pitäisi mennä vieroitushoitoon, Kim kertoi.

– Toivon, että kaikkea ei ole vielä menetetty, mutta emme ole nykyisin edes puheväleissä. En ole keskustellut hänen kanssaan yli kuukauteen.

Haastattelun jälkeen Eminem, oikealta nimeltään Marshall Bruce Mathers III, otti yhteyttä radioasemaan ja halusi kertoa oman puolensa asiasta.

– Kimin väitteet vieroituksen jälkeisestä ajasta ovat valheellisia. Yritimme molemmat antaa avioliitolle toisen mahdollisuuden, mutta huomasimme pian, että uudet häät eivät korjaa pinnan alla olevia ongelmia, Eminem kertoi.