Ruisrock tarjoaa kattauksen ulkomaisia tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Ruissalossa järjestettävä Ruisrock kerää tänä vuonna lavoilleen laajan kattauksen ulkomaisia pop- ja rocktähtiä. 7. – 9.7.2006 järjestettävän festivaalin esiintyjien tyylilajit vaihtelevat progressiivisesta metallista toimintarockiin, ooppera- ja kasarimetalliin ja älykköpoppiin.

Pääesiintyjinä nähdään yhdysvaltalainen Tool, tanskalainen Mew ja brittiyhtye Mogwai. Jenkeistä mukana ovat myös Flogging Molly ja Gogol Bordello sekä kanadasta Danko Jones. Tapahtuman varsinainen kansainvälinen pääesiintyjä on vielä julkistamatta.

Ruotsalaisista yhtyeistä tapahtumassa nähdään The Cardigans, The Sounds, Backyard Babies, Opeth ja Soilwork. Klassikko-osastoa edustaa brittiläinen tukkaheavy-akti Saxon.

Kotimainen kattaus on lähestulkoon parasta mitä tässä genressä voi Suomessa saavuttaa. Mukana ovat muun muassa The Rasmus, Apocalyptica, Timo Rautiainen, Tiktak, PMMP, Hanoi Rocks, The 69 Eyes, Negative, Apulanta, Egotrippi, Diablo, Amorphis, Teräsbetoni, Don Johnson Big Band, Neljä ruusua, The Crash ja Poets Of The Fall.