Ankkarock julkisti artistejaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurin osa festivaalikesän päätösjuhla Ankkarockin esiintyjistä on selvillä. Vantaan Korsossa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 5. – 6.8.2006 järjestettävän tapahtuman pääesiintyjät ovat industrial-metallin legenda jenkkijyrä Ministry, norjalainen kulttisuosikki Turbonegro ja ainoan kotimaisen festarikeikan soittava Children Of Bodom.

Ankkarockin muita varmistuneita ulkomaisia artisteja ovat kanadalainen Danko Jones ja ruotsalaiset Backyard Babies ja Opeth.

Kotimaisista bändeistä Korsossa nähdään The Rasmus, Disco Ensemble, PMMP, Hanoi Rocks, Amorphis, Apulanta, Egotrippi, Eläkeläiset, Lapko, Lemonator, Mokoma, Negative, Tiktak sekä Timo Rautiainen.

Ankkarock soi tänäkin vuonna kahtena päivänä kolmella lavalla, joiden lisäksi festivaalialueella on huippusuosittu hevikaraoke. Tapahtuman lähestyessä julkistetaan vielä useita ulkomaisia ja kotimaisia esiintyjiä.