Britney putosi seksikkäimpien listalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi vuonna 2004 äänestetty Britney Spears on joutunut kyseisellä listalla suorastaan vapaaseen pudotukseen. 24-vuotias poptähti oli vielä viime vuonna kuudennella sijalla, mutta tänä vuonna hän ei mahtunut enää FHM-lehden äänestyksessä sadan parhaan joukkoon.

– Vielä muutama vuosi sitten lukijamme eivät voineet saada tarpeekseen Britneystä ja heidän mielestään hän oli maailman seksikkäin nainen. On vaikea uskoa, että nyt hän ei mahdu enää sadan seksikkäimmän joukkoon. Syynä on ehkä hänestä julkaistut ”vähemmän mairittelevat” valokuvat, päätoimittaja Ross Brown veikkaa.

Britney on esiintynyt äidiksi tulonsa jälkeen usein ilman meikkiä ja pukeutuneena oloasuun tai virttyneisiin t-paitoihin. Tästä syystä hän on menettänyt seksuaalista vetovoimaansa. Äskettäin hänet valittiin myös vuoden huonoimmaksi pukeutujaksi.

Myös Britneyn kilpakumppani Christina Aguilera on sivaltanut useaan otteeseen Spearsia ja lahjoittanut tälle esimerkiksi laihdutusoppaan ja korsetin.

Pelkkä raskaus ei ole voinut Spearsia listalta pudottaa, sillä viidenkymmenen seksikkäimmän naisen joukossa ovat niin ikään raskaana olevat Katie Holmes ja Kate Beckinsale.