David Bowie määrättiin dieetille

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla popmaailman kärkinimiin kuulunut David Bowie on joutunut rauhoittumaan vaimonsa käskystä. Siihen viittaa ainakin uutinen, jonka mukaan hänen supermallivaimonsa Iman on määrännyt poptähden dieetille ja kuntokuurille.

Vaimolla on tosin syynsä tiukalle määräykselleen, sillä Bowie sai pari vuotta sitten sydänkohtauksen. Poptähti luhistui lavalle kesken keikan Saksassa ja hänet kiidätettiin vauhdilla suoraan leikkaukseen. Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli pahanlaatuinen sydänkohtaus, joka miltei tappoi Bowien.

Vain viikko tähden Suomen keikan jälkeen sattuneen sydänkohtauksensa jälkeen 59-vuotias poppari on hieman rauhoittunut.

– Hän on kovin englantilainen ja pitää siksi rasvaisesta ruoasta. Nykyisin pidän huolen, että hän syö enemmän vihanneksia ja hedelmiä. Hän käy myös kuntosalilla joka päivä, Iman paljasti The Sun-lehdelle.