Pet Shop Boys : I´m With Stupid

Singlet · Stara.fi

Yksi maailmanhistorian tärkeimmistä konemusiikin kulmakivistä on ehdottomasti brittiyhtye Pet Shop Boys, joka raivasi tietä uudenlaiselle tanssimusiikille 1980-luvulla. 90-luvun puolivälissä yhtye lähti sivuraiteille ja tuloksena oli kymmenen vuoden ajan suurelta osin tekotaiteellista huttua.

Nyt yhtye on palannut juurilleen ja yhtyeen uutta Fundamental -levyä on odotettu kovasti. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu I´m With Stupid lunastaa odotukset täysin. Varsinkin Neil Tennantin vokaalit saavat suorastaan kylmät väreet selkäpiihin.

Biisin kertosäe rokkaa todella hienosti ja niin hyvin kuin vain PSB voi. Soundeissa yhtye jatkaa tosiaan siitä mihin Was It Worth It ja Can You Forgive Her jäivät 900-luvun alussa. Yhtye on säilyttänyt alkuperäisen kevyen electrovaikutteisen discosoundinsa ja päivittänyt sitä hieman 2000-luvulle.

I´m With Stupid on upea paluusingle, joka palauttaa yhtyeen 90-luvun lopun ihmeellisten kikkailujen jälkeen ruotuun, eli vanhaan kunnon Pet Shop Boys -muottiin. Tuleva Fundamental levy tulee olemaan tämän perusteella vuoden kuumimpia julkaisuja.

Pisteet 5/5