Povipommi sekstaili taksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt on kertonut harrastaneensa seksiä taksissa keskellä New Yorkia. Hän oli taksimatkalla yhdessä entisen poikaystävänsä kanssa, kun luonto kutsui ja pari päätti ryhtyä toimeen välittömästi.

Silvstedt myönsi FHM -lehden haastattelussa tienneensä muiden ihmisten voivan nähdä pariskunnan toimet. Se kuitenkin antoi vain lisäpuhtia seksiin.

– Harrastin seksiä taksissa New Yorkissa. Se oli ensimmäinen kertani New Yorkissa ja olimme juuttuneet ruuhkaan Times Squarella. Oli todella jännittävää tehdä se ihmisten ja korkeiden talojen keskellä. En usko, että taksin kuljettaja näki mitä teimme, sillä hänellä oli turbaani päässään, Victoria Silvstedt kertoi lehdelle.

Muodokas malli on jo aiemmin liittynyt myös kymppikerhoon ja pitää edelleen seksiä yläilmoissa jännittävänä – ahtaudesta huolimatta.