Brosnan olisi halunnut seksiä Bond-leffaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisimmän James Bond -elokuvan päätähti Pierce Brosnan olisi halunnut tehdä Kuolema saa odottaa -elokuvasta ensimmäisen todellisen ”aikuisten Bondin”. Brosnan pyysi elokuvan ohjaaja Lee Tamahoria lisäämään elokuvaan hänen ja Halle Berryn välisiä seksikohtauksia.

Irlantilaisnäyttelijä kertoi ohjaajan itse lietsoneen seksikohtauksia ja tulleen jopa peiton alle heidän kanssaan.

– Olisin halunnut tehdä rajumpia seksikohtauksia. Minulla oli seksikohtaus Hallen kanssa ja meillä olik todella hauskaa sängyssä. Myös ohjaaja Lee Tamahori, se hullu uusiseelantilainen, tuli peiton alle ja kysyi meiltä mitä haluaisimme tehdä siellä käsillämme. Kysyin Tamahorilta, että haluaisiko hän kuvata myös peiton alla, Brosnan kertoi People-lehdelle.

Kyseinen kohtaus tehtiin lopulta perinteiseen Hollywood-tyyliin, eli suudella saa, mutta pidemmälle ei menty. Tuttuun tyyliin myös Tamahori jätti loput katsojan mielikuvituksen varaan.