Stella : Totuuden henki

Singlet · Stara.fi

Upealla Aamun kuiskaus -singlellä viime vuoden alussa listoilla debytoinut Stella sai aimo annoksen puhtia uralleen Idols-kisasta, kun Katri Ylander teki yhtyeen Piste. -kappaleesta hitin. Sittemmin joensuulaisyhtye on saanut tuulta alleen ja yhtyeen raikas soundi uusia faneja.

Yhtyeen uudelta Pelkääjän paikalla -albumilta lohkaistu single Totuuden henki on menevää suomipoppia. Bändin soitto kuulostaa ammattimaiselta ja raikkaalta. Biisien voima piilee tarttuvissa melodioissa ja erityisesti laulaja Marja Kiiskilän vokaaleissa. Kertosäkeen melodia on sekin mielenkiintoinen ja ennalta-arvaamaton. Kitaraosuuksia työstettäessä referenssinä tuntuu olleen tanskalaisen MEW-yhtyeen tuotantoa, sillä skittaosasto kuulostaa hyvin samanlaiselta.

Suurta hittiä tästä ei ole todennäköisesti tulossa, mutta kappale on silti selvästi keskimääräistä suomalaista poptuotosta laadukkaampaa tavaraa. Tätä menoa Stella nousee vuoden 2006 kuumimpien kotimaisten pop-yhtyeiden joukkoon, sillä jo nyt pinnan alla kuplii ja tiskijukat saavat yleisöltä runsaasti Stella-toiveita. Tuleva kesä onkin Stellan totuuden hetki.

Pisteet 4/5