Kelly Osbourne kolaroi luksusmaasturinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen perheen poptähti Kelly Osbourne oli itkun partaalla kolaroituaan noin 100.000 euron arvoisen Range Rover -luksusmaasturinsa. Kelly oli ajelulla uudella nelivetomaasturillaan Hollywoodin Sunset Stripillä, kun hän törmäsi toiseen autoon.

– Kelly näytti todella nolostuneelta. Toisessa autossa ollut vanhempi pariskunta nousi autosta ja alkoi kirkua ja huutaa. Hän pysyi autossaan ja avasi ikkunan. Pariskunta rauhoittui, kun he tunnistivat Kellyn. Hän näytti olevan itkun partaalla. He vaihtoivat puhelinnumeroita ja Kelly jopa hymyili, kun pariskunta pyysi häneltä nimikirjoitusta, silminnäkijä raportoi The Sun -lehdelle.

Kelly voi kirjoittaa pienestä välikohtauksestaan vaikkapa kappaleen kirjaansa. Hän nimittäin kertoi äskettäin haluavansa seurata äitinsä Sharonin jalanjäljillä ja kirjoittaa omaelämänkerrallisen kirjan.